mercredi 2 décembre 2009

VOKI

Com ja hem comentat a classe, ara toca veure si el treball realitzat ens permet una millora en la nostra pronunciació. Per a fer-ho, gravarem un text. Ara bé, com ho podrem mostrar als altres? Molt senzill : amb www.voki.com.
En aquest web ens permeten crear un voki i posar-li la nostra veu. Aquí teniu els passos a seguir :

1- Entrar a www.voki.com
2- Iniciar sessió (usuari vedrunafr@gmail.com contrasenya vedrunafr27)
3- Create a new voki
4- Customize your caracter : aquí podeu escollir com serà el vostre voki (personalitzeu-lo com vulgueu... hi ha moltes opcions per escollir). Quan ja ho tingue, guardeu-ho! (done). Això haureu de fer-ho a cada pas!
5- backgrounds : escolli el fons pel vostre voki.
6- players : aquí podeu canviar el format del reproductor.
7- give it a voice. Aquesta és la part més important, ja que és on gravareu el vostre missatge. Busqueu la opció del micro, així podreu gravar la vostra veu. Abans de fer-ho, però, practiqueu i poseu en pràctica tot el que hem dit al “manual de pronunciació”. Quan estigueu preparats per gravar (reviseu abans que el micro funcioni) ja podeu premer el rec. Espereu a veure que grava i dieu el vostre missatge. No podeu gravar més de 60 segons!
Com ja hem comentat, aquells que no tinguin micròfon podran fer la gravació amb el mòvil, mp3, etc. i adjuntar-lo al voki.

8- Comproveu que el resultat és el que volieu. Si és així, ja podeu prèmer el botó PUBLISH. Sortirà una finestra que us demanarà guardar el voki, el nom de l’arxiu serà el vostre nom i primer cognom.

La vostra feina acaba aquí. Jo revisaré els diferents vokis i els penjaré al blog. Per facilitar la feina, quan ja ho tingueu gravat, feu un comentari a aquest missatge comunicant que ja ho heu fet. Recordeu que la data límit per fer-ho és el 7 de desembre (així em donarà temps a penjar-los tots). El dimecres 9, a classe, podrem escoltar les vostres produccions!

L’explicació és molt llarga, però el procés és ben senzill. Ho comprovarem fent una prova el divendres a classe. Divendres també us donaré el text per gravar.

11 commentaires:

Anonyme a dit…

Sóc la Natàlia. Ja he fet el voki des del vedrunafr@..., però no el sé penjar al blog.

Anonyme a dit…

Hola soc l'Alex he fet el voki pero no em deixa gravar la veu: es queda clavat.

Groupe de français (seconde) a dit…

Àlex, intenta gravar la veu a part i adjuntar-la després.

Groupe de français (seconde) a dit…

Natàlia, ja he anat penjant els que he trobat al web

Anonyme a dit…

Alex merci ja esta, pero no se com posarlo al blog

Anonyme a dit…

hola sóc l'ivan no em deixa gravar amb el micro. I ho he gravat amb el mobil però es un arxiu AMR i no ho puc ni obrir ni adjuntar al ordinador...

Anonyme a dit…

ja ho he pogut penjar

Ivan

Groupe de français (seconde) a dit…

Nois, de moment ja he penjat tot el que hi havia a la web voki. Espero que els que falten ho facin com a molt tard demà al mati.

Anonyme a dit…

em va molt lent, ho havia fet al matí pero se ma quedat clavat i ara per fi ja se ma penjat al voki, m'ho pots penjar al blog siusplau? ho sento per penjar-ho tard! merci :)

Núria.

Groupe de français (seconde) a dit…

Núria, on has fet el voki? L'he buscat i no el trobo enlloc.

Anonyme a dit…

Gemma, sóc en Carles, ho he fet tot lo del personatge, però he perdut la fitxa i no trobo el text per grabar la veu a la pàgina, m'el pots adjunta o dir-me on és?
Gràcies